مبانی نظری و پیشینه تحقیق ورشکستگی - دانلود مستقیم
دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق ورشکستگی
دانش پژوهان گرامی،این فایل حاوی مطالعه مبانی نظری و پیشینه تحقیق ورشکستگی میباشد که با فرمت ورد -قابل ویرایش در 65 صفحه نگارش شده است.در صورت تمایل می توانید این محصول را از وبسایت خریداری و دانلود نمایید.
مقدمه
با گسترش شرکتهای سهامی مسائل و مشکلات متعاقب از آن به وجود آمد. مهمترین مشکل، مربوط به این مسئله بود که شرکتهایی که سرمایه گذاران خواهان سرمایه گذاری در آنها هستند چه مقدار احتمال دارد که ورشکست شده و اصل و فرع سرمایه سهامداران از بین برود. ورشکستگی های اخیر شرکتهای بزرگ در سطح بین المللی و نوسان های بورس اوراق بهادار در ایران نیاز به وجود ابزارهایی برای ارزیابی توان مالی شرکتها را نشان می دهد.
سابقه تحقیقات مرتبط با ورشکستگی به دهه 1930 میلادی برمی گردد. در ابتدا محققان یک سری ویژگی را برای شرکتهای ورشکسته تعریف کردند و با استفاده از آن ویژگی ها بین شرکتهای سالم و ورشکسته تمایز قائل شدند. در دهه 1960 محققان برای شناسایی شرکتهای دچار بحران و شرکتهای سالم اقدام به ساخت مدلهایی نمودند، به این صورت که در این مدل ها از مقادیر نسبتهای مالی شرکت به عنوان متغیر مستقل استفاده شده بود.....
در این فصل اقدام به ارائه تعاریفی از ورشکستگی شرکتها از دید محققان و از منظر قانون تجارت، دلایل و مراحل ورشکستگی و همچنین نسبتهای مالی به عنوان شاخصی از سلامت مالی شرکت پرداخته می شود. در ادامه بحث ، تحقیقات صورت گرفته در ارتباط با پیش بینی ورشکستگی به طور مفصل تشریح می گردد و در نهایت مروری جامع بر تحقیقات صورت گرفته در کشور را نیز بحث می کنیم .
با توجه به اینکه در این تحقیق کاربرد الگوریتم ژنتیک در پیش بینی مدلهای ورشکستگی شرکتها را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهیم ، لذا فصل دوم تحقیق را به دو بخش (بخش اول ورشکستگی و بخش دوم الگوریتم ژنتیک ) تقسیم می نماییم.
دریافت مبانی نظری و پیشینه تحقیق ورشکستگی شامل:
2-2- بخش اول – ورشکستگی
2-2-1- تعاریف ورشکستگی
الف- ورشکستگی عادی
ب- ورشکستگی به تقصیر
ج- ورشکستگی به تقلب
2-2-2- مراحل ورشکستگی
2-2-3- دلایل درماندگی مالی شرکتها
2-2-4- علائم هشدار دهنده ورشکستگی
2-2-5- هزینه های ورشکستگی
2-2-6- تاریخچه مدل های پیش بینی ورشکستگی
2-2-7- روش شناسی مدل های پیش بینی ورشکستگی
2-2-8- مدل های آماری
2-2-9- مدل سیستم خبره هوش مصنوعی
2-2-10- مدل نظری
2-2-11- نقد و بررسی مدل های پیش بینی ورشکستگی
2-2-12- تحقیقات پیشین در زمینه بکارگیری مدل های پیش بینی ورشکستگی
2-2-13- مروری جامع بر مدل های پیش بینی ورشکستگی
2-2-14- نسبت های مالی به عنوان شاخصی از سلامتی مالی شرکت
2-2-15- نحوه برخورد حسابرسان در مواقع وجود شک و ابهام در تداوم فعالیت
2-2-16- پیش بینی ورشکستگی و ارزیابی حسابرسان از تداوم فعالیت شرکت ها
2-2-17- سابقه پیش بینی ورشکستگی در ایران
2-3- بخش دوم - الگوریتم ژنتیک